Mutlu Evliliğin Sırları Mutlu İzdivaç
Mutlu Evliliğin Sırları Mutlu İzdivaç  Evlilik Rehberi

Mutlu evliliğin sırları  evlenecek olan gelin adayları ilk gece gerdek gecesi korkusunu yenmek için en etkili taktikler ile mutlu bir izdivaç yaşamak senin elinde.

Yakında evliliğe ilk adımı atacaksınız ilk geceniz nasıl olacak bilmiyor ve tedirgin olabilirsiniz.İşte bu yazımızda size mutlu evliliğin tüm sırlarını öğreneceğiniz etkili bilgiler verilmiştir.Mutlu izdivaç e kitabı ile nasıl ilk gecenizde mutlu olup ömür boyu mutlu geçecek evlilik temelini nasıl atacaksınız?

İlk evlenecekler tecrübesizliklerini gidermek,çok büyük umutlarla başlayan sevginizin bir ömür boyu devam etmesini sağlayacağınız teknikler mutlu bir yuvanın atılması gereken en önemli adımlarını biliyormusunuz?Merak etmeyin bu rehber ile Mutlu evliliğin sırları'nı sizde keşfedeceksiniz.

 
 Mutlu Evliliğin Sırları E Kitabı

Aslında kimse bunu söylemez cinsellik evliliğin temel taşıdır.Bu genellikle erkekler için böyledir.Eğer cinsel yaşamınız ilk geceniz iyi geçmediyse eşinizi mutlu edemediyseniz.İlk geceden sonra ne yaparsanız yapın eşinizin gözünden ilk gece düşmüş olursunuz.

Artık ne yaparsanız yapın puanınızı yükseltmek artık hiçte kolay olmayacaktır.İlk geceniz nasıl geçtiyse bundan sonraki gecelerinizde buna benzer gececeğiniz unutmayın.Bunları sakın önemsememezlikte gelmeyin.

Eşim her şeyi halleder ben bilmesemde olur DEMEYİN

Eşim bana anlayış gösterecektir. Tecrübesiz olmama olmadı yapamadık ne yapalım demeyin

Mutlu bir evliliğinizin olması ve bunun devam etmesi için tüm teorileri öğrenin bilin.Evliliğinizde sadakat,bağlılık,aşk,huzur tüm bunların olmasını istiyorsanız.Mutlu evliliğin sırları bunu açıkca size söylüyoruz cinsellik daima ön planda olsun.

Bunu önemsemeyen ve ne yapacağını bilmeyen bir çok çiftin evliliği malesef uzun soluklu olmuyor.Mutsuz olacak ve bu mutsuzluk evliliğede yansıyacaktır.Erkeklerin cinsel düşüncesi istekleri malesef kadınlar gibi değildir.

Evlenmek isteyen hemen hemen tüm erkekler düzenli bir cinsellik için evlenir.Mutlu izdivaç sevgiliniz belkide sizi çok seviyor ve ondan evlenmeyi düüşünüyordur ama unutmayın asıl zihninde yatan mutlu ve düzenli bir cinselliktir.

Zaten mutlu evliliğin sırları e kitabında bulunan etkili bilgilerin sizin işinize ne kadar yarayacağınız yıllar süren mutlu birlikteliğinizin oluşmasında nasıl büyük desteği olduğunu daha iyi anlayacaksınız.

        Mutlu Evliliğin Sırları E Kitabında Neler Var 

 Mutlu izdivaç e kitabı 1 ana kitap ve 4 adet ek kitaptan oluşmaktadır.

Ana kitapta sizlere öğretilecek olan ilk gecede ne olmalı nasıl yapılmalı gibi sorularınızın tüm cevabı yer almaktadır.Resimli ve yazılı olarak adım adım anlatılmıştır.İlk geceniz gerdek gecesi'nde yapmanız gerekenler adım adım bu rehberde yer almaktadır. 

Evliliğin ilk gecesinde yapılanlar olması gerekenler olmaması gerekenler ve yapılan büyük yanlışlar.Mutlu evliliğin sırları e kitabı okuyucularının memnuniyeti ve ilk gece korkularını yenmeleri ve güzel giden bir evliliklerinin olduğunu bizlerle paylaşmışlardır.

Sizde Mutlu bir izdivaç mutlu bir evliliğin formulu hakkında bilinmesi gerekenleri öğrenmek ve ilk gecenizden itibaren evliliğinizin düzenli  devam etmesini istiyorsanız işte size fırsat.

                            Mutlu İzdivaç E Kitabı İndir >>